scapa de hemoroizi in 5 zile

Dacă homeopatia eșuează, este necesară intervenția chirurgicală și există multe opțiuni, cum ar fi banda de cauciuc, scleroterapia, tratamentul cu laser și/sau hemoroidectomia deschisă.

Hemoroizii externi apar la marginea penisului. Aceștia sunt adesea dureroși. Acestea sunt vene dilatate care formează umflături în exteriorul sfincterului extern, numite hemoroizi externi sau hematoame perianale.

Sunt mai puțin frecvente decât hemoroizii interni. Hemoroizii externi sunt foarte dureroși și provoacă multă durere dacă se formează un cheag de sânge în interiorul hemoroidului (hemoroid extern trombozat). Hemoroizii externi trombozați necesită adesea o intervenție chirurgicală. Se poate vindeca de cicatrici și poate lăsa etichete de piele care ies din rezistență.

Hemoroizi interni - mai frecvent decât hemoroizii externi. Venele interne se extind sub membrana mucoasă și se află la 2-4 cm deasupra deschiderii sfincterului. Ele se află pe o linie numită linie regală și de putere. Medicul întreabă de obicei pacientul despre istoricul familial de hemoroizi, modelul scaunelor și mișcările intestinale. De asemenea, pacientul este rugat să descrie tipul de sângerare cu care se confruntă. Dacă este vorba de sânge proaspăt sau de sânge negru. În hemoroizi, sângele este adesea proaspăt și roșu amestecat cu scaunul. Venele mărite de la capătul inferior al rectului se numesc hemoroizi sau piloți. Presiunea crescută asupra penisului și a forței este principalul motiv pentru creșterea hemoroizilor și a sângerărilor. Efectul hemoroizilor crește pentru că mâncăm tot timpul mâncare nesănătoasă. Primele semne ale hemoroizilor trebuie recunoscute pentru ca boala să poată fi controlată într-un stadiu incipient cu un tratament homeopatic minim și astfel să se evite intervenția chirurgicală. Hemoroizii sunt o problemă în creștere care afectează adesea persoanele în vârstă și bătrâne. Se pot distinge două tipuri de hemoroizi "interni" și "externi". Diferite tipuri de piele de sub pielea din jurul corpului. Împreună cu scaunul, acești hemoroizi se pot umfla, se pot simți și pot provoca durere și/sau sângerare. Cu toate acestea, hemoroizii interni sunt localizați în interiorul rectului și nu pot fi tratați. Aceștia sunt adesea dureroși și pot provoca sângerări spontane sau spontane. Tratamentul hemoroizilor Cele mai multe cazuri de hemoroizi au un prognostic bun, mai ales dacă sunt tratați la timp. Hemoroizii pot fi diagnosticați doar pe baza examenului clinic. Cu toate acestea, dacă hemoroizii sunt asociați cu unul sau mai multe simptome, cum ar fi durerea abdominală, strangularea, sângerarea abundentă etc., pot fi necesare teste suplimentare, cum ar fi sigmoidoscopia, rectoscopia sau colonoscopia, pentru a exclude cauza. pune în pericol alte persoane.

Medicamentul homeopatic poate înlocui uneori pielea chirurgului. Medicamentele homeopatice funcționează pe principiul "leacuri asemănătoare" și multe medicamente diferite folosesc diferite concentrații pentru a ajuta la tratarea hemoroizilor (sau a oricărei alte boli, de altfel). Homeopatia este un tratament holistic bazat pe o "abordare individuală" a tuturor afecțiunilor. Conform acestei metode, fiecare boală, inclusiv hemoroizii, este tratată individual, după ce se analizează cu atenție simptomele fizice, mentale și emoționale ale persoanei respective. Anumite stări miasmatice sunt descrise în homeopatie și toată lumea este capabilă de anumite miasme. Acestea pot fi numite și ca fiind lucruri care se pot întâmpla sau lucruri care pot face pe oricine să sufere de anumite boli. Cu ajutorul unor medicamente homeopate bine alese, aceste obiceiuri pot fi schimbate în mod eficient pentru a obține vindecarea problemei curente și pentru a obține o sănătate deplină. Medicamentele homeopate sunt, de asemenea, foarte utile pentru simptomele acute ale hemoroizilor. Durerea, inflamația, mâncărimea, sângerarea etc. pot fi combătute eficient cu ajutorul remediilor homeopate selectate. Medicamentele homeopate precum Aloe soc, Collinsonia, Hamamelis, Acid muriatic, Thuja, Aesculus, Ratanhia, Nux vomica, Kali carb, Ammonium carb, Kali carb, Phosphorus etc. funcționează bine în cazul unor hemoroizi. Cu toate acestea, nu trebuie să se dea medicamente pe baza primelor cunoștințe de homeopatie. Intervenția homeopatică profesională este importantă, deoarece crearea de rețete legale este o artă care trebuie cunoscută și, fără un sistem legal, este dificil să găsești tratamentul perfect pentru hemoroizi.

Dacă homeopatia eșuează, este necesară intervenția chirurgicală și există multe opțiuni, cum ar fi banda de cauciuc, scleroterapia, tratamentul cu laser și/sau hemoroidectomia deschisă.

 

201 Views